0

100% NARAVNO

BREZ SLADKORJA IN KONZERVANSOV

Zdravilo proti mačku

Zamisli si, da prideš domov po pestrem žuranju dolgo v noč, odpreš hladilnik, vzameš v roke magični napitek, narediš nekaj požirkov, se vržeš v posteljo in se naslednji dan zbudiš kot prerojen. No, ta magični napitek zares obstaja in je narejen v Španiji, natančneje v Galiciji, ki ga lahko najdeš pod imenom REFIX.

Da bi dosegli to neverjetno kombinacijo, ki je zmožna "ozdraviti mačka" je potrebno zmešati samo malce morske vode (primerna je 20% koncentracija) z 80% vode iz zdravilnega vrelca (iz Luga (Lugo je mesto v Galiciji), če smo natančnejši), FCINCu (ime spletne strani) razkriva Raúl Anta, biolog in poslovodja tega neverjetnega napitka, katerega okus spominja na okus napitka Aquarius. »Izotoničnemu napitku dodamo nekaj kapljic naravne limone in kapljico stevije. V osvežilnem napitku se namreč proizvede več kot 80 mineralov in ima zgolj 3, 5 kalorij«, doda glavni vodja tega novega projekta.

Pri napitku Refix pa ni pravzaprav zanimiv samo njegov okus, temveč bolj njegova zmožnost zaviranja simptomov pijanosti. Ampak zgolj, če se zaužije preden je prepozno. »Na tržišču ne obstaja takšen napitek, kot je naš! Naš produkt bolj pomaga preprečiti mačka, kot pa ga pozdraviti, ko ga že imaš«. Kot vsak protistrup, ga je potrebno zaužiti prej.

In kako lahko tako preprosta rešitev doseže tako močan rezultat? Raul (ustanovitelj in lastnik) nam je razložil: »Ko nekdo zaužije velike količine alkohola, se večina alkohola izloči skozi pljuča (to je tudi eden izmed razlogov, zakaj se alkoholni test dela z izdihom). Ob istem času pa alkohol, ki je diuretičen, prisili tiste, ki ga zaužijejo, h konstantnemu uriniranju med tem ko pijejo. V tem urinu se se v veliki količini izgubi predvsem voda in solni minerali, kar povzroči hude glavobole, slabost in telesno bolečino«. Potrebno je omiliti slabo počutje in nadomestiti pomanjkanje snovi.

Da bo naša rešitev zares uspela priporočamo popiti najmanj dve steklenički preden se odpravite spat. Na ta način, poleg tega, da boste povrnili vodo v svoje telo, se vam povrnejo isti solni minerali, ki ste jih izgubili in to v isti koncentraciji. Ni čudežno. Ne pomeni, da spiješ Refix in se počutiš, kot da sploh nisi šel na zabavo. Kar doseže je to, da opazno izboljša splošno počutje in glavobol.

Če zaenkrat statistike o njegovih učinkih še niso tako zelo predstavljene, vam zaupamo, da je v povezavi z alkoholom dokazano, da Refix doseže odpraviti slabost in bolečine v glavi. To potrjuje znanstveno poročilo v sodelovanju z Univerzo v Coruñi, ki je bilo storjeno na podlagi 119 znanstveno dokazanih referencah. Tu je bilo med drugim tudi dokazano, da če napitek zaužijemo takoj po športni aktivnosti zmanjša žejo.

Veliko profesionalnih nogometašev uporablja REFIX

Pozitivne strani napitka se ne končajo samo pri odpravljanju mačka. Raul pravi: »gre za najboljšo pijačo s katero športnik nadomesti izgubljene minerale po znojenju, poleg tega, da izloči občutek za žejo. Morda ga ravno zato uporabljajo nogometaši najvišjega nivoja, kot sta Alvaro Morata in Roque Mesa, da obnovijo izgubljene snovi po treningih.«
Poleg tega, da odlično deluje v boju proti mačku, pomaga pri športnem okrevanju pa deluje tudi, glede na raziskave, kot odlična rehidratacija po vnetju želodca ali črevesja.

REFIXYOURSELF!