0

Naravne sestavine, za najboljši učinek

Kaj vsebuje REFIX?

Ključna sestavina REFIXA je morska voda.
Tako je, morska voda, bogata z minerali! Iz enega najbolj neokrnjenih in zaščitenih območij v Evropi.

 

Morska voda

Morska voda vsebuje skoraj vse kemijske elemente periodnega sistema. Natrij in klor tvorita 84 % teh soli. Preostalih 16 % pa magnezij, kalij in kalcij. Prisotni so tudi vsi drugi elementi, vendar v majhnih količinah ali zgolj v sledeh.

Izvirska voda

Vodo pridobivamo iz enega najbolj neokrnjenih območij Coste da Morte, 70 metrov od obale in na globini 4 metrov. Voda v tem strateškem območju, ki ga varuje omrežje Natura 2000, je po analizah, ki jih Intecmar (Inštitut za tehnologijo za nadzor nad morskim okoljem Galicije) opravlja vsak teden, bolj kakovostna kot kjerkoli drugje na obali Galicije. Edina ekstraktivna dejavnost v tem rezervatu je ribolov, ki uporablja tradicionalne metode in majhne čolne, ki imajo minimalen vpliv na okolje. Je daleč od onesnaženja hotelov in mestnih struktur, z minimalno prisotnostjo turistov v poletnih mesecih, ki večinoma prihajajo zaradi gastronomije. Vsi ti dejavniki naredijo vodo iz Coste da Morte najbolj kakovostno vodo na evropski obali, in prav od tam pridobivamo vodo.

Limonin sok

Naše limone zagotavljajo okusno aromo in blag okus REFIX-a ter ponujajo vrsto ugodnosti, zaradi katerih je REFIX ena najbolj zdravih pijač na trgu. Čeprav imajo kiselkast okus, imajo v telesu nasproten učinek. Pomagajo pri alkalizaciji, zmanjševanju nivojev kisline. Zahvaljujoč visoki vsebnosti vitamina C,ki pomaga pri preprečevanju prehlada in gripe, imajo močne protivirusne in antibakterijske lastnosti. Limone pomagajo aktivirati črevesje, ga držijo v premikanju, ga razkužujejo in razstrupljajo jetra,kar povzroči črevesno čiščenje. Vsebujejo veliko flavonoidov, kot sta citrin in tangeretin, ki ščitijo organizem pred oksidanti,kot so ultravijolični žarki, onesnaženje okolja in kemikalije v živilskih proizvodih. Poleg tega imajo še mnoge druge koristne učinke. Izboljšajo vid, hidrirajo kožo, krepijo imunski sistem, izboljšajo prebavo, zmanjšajo vsebnost maščob v telesu itd.

Stevia

REFIX je hidrantni napitek iz visoko kakovostnih naravnih sestavin iz Galicije, ki vsebuje vse elemente, potrebne za pravilno okrevanje človeškega telesa.
Sladkan s stevio, zaradi česar je REFIX brez sladkorja!

POSKUSITE GA
Naravni napitek za okrevanje, je rezultat mineralno bogate izvirske vode, limoninega soka in stevie.
Kupi refix

SESTAVA

V človeškem telesu je približno 65% vode

Ne glede na vzrok dehidracije:
  • Vadba 
  • Vročina 
  • Prebava 
  • Naporna noč
REFIX obnovi in napolni vaše telo na celični ravni.
Obogaten z morskimi minerali, refix vsebuje popolne elemente za popolno rehidracijo vaših celic.

Tako lahko vedno delate s 100% zmogljivostjo.
Vaše telo si to zaluži.

 

Kako vpliva na naše telo?

Ko je vaše telo izčrpano zaradi ekstremnih športnih aktivnosti, kot je tekaški maraton; po dolgem popoldnevu pod gorečim soncem; če ste dehidrirani zaradi napada gastroenteritisa ali divje noči, lahko samo morska voda doseže popolno in potrebno okrevanje človeškega telesa.

Zakaj REFIX?

Več kot napitek

REFIX je edini napitek za rekonstrukcijo brez sladkorja, konzervansov ali barvil. Hitro pomaga alkalizirati vaše telo, s čimer pomaga zmanjšati kislino v krvnem obtoku, ki se je morajo vaše telesne celice izogibati.
Spoznaj REFIX