0

Regeneracijski napitek, bogat z minerali!

Spoznaj REFIX

REFIX je naravni, hidracijski in trajnosti napitek za okrevanje, ki podpira zdrav in trajnosten način življenja.
Narejen zgolj iz naravnih, visokokakovostnih sestavin iz galicije, ki vsebujejo vse prave elemente, potrebne za pravilno okrevanje človeškega telesa.

SPOZNAJ REFIX

Več kot napitek


REFIX je edini napitek za rekonstrukcijo brez sladkorja, konzervansov ali barvil.
Hitro pomaga alkalizirati vaše telo, s čimer pomaga zmanjšati kislino v krvnem obtoku, ki se je morajo vaše telesne celice izogibati.

Atlantska čistost

Ključna sestavina REFIX-a je morska voda, ki vsebuje vse minerale in organske elemente, potrebne za življenje.
Slavni francoski filozof René Quinton je v svojem podrobnem delu »Morska voda, organski medij« (L’eau de mer, milieuorganique), ki je bilo objavljeno leta 1904, prikazal presenetljivo podobnost med morsko vodo in organskimi tekočinami v človeškem telesu.

Morska voda vsebuje skoraj vse kemijske elemente periodnega sistema. Natrij in klor tvorita 84 % teh soli, preostalih 16 % pa magnezij, kalij in kalcij. Prisotni so tudi vsi drugi elementi, vendar v majhnih količinah ali zgolj v sledeh.

Te minerale ujame fitoplankton. Zooplankton se prehranjuje s fitoplanktonom, s čimer se začne prehranjevalna veriga, ki v morje vrne biološko razpoložljive izločke, sestavljene iz različnih mineralov in vseh bioelementov, ki jih potrebujemo za življenje, v pravem razmerju za človeško telo.
 

Moč narave
 

Atlantska obala Galicije je ena najbolj biološko produktivnih območij na svetu in ima neizčrpno zalogo planktona, predvsem zaradi dveh dejavnikov:
 

Temperaturne razlike med poletjem in zimo povzročajo stalno vodoravno gibanje v vodnem stolpcu, tako da so hranila in plankton dobro razporejeni v vodi in se ne potopijo na dno.

 

Stalni močni vetrovi, kiso značilni za obalo Galicije, potiskajo površinsko vodo stran od obale in posledično se voda pod njo hitro dvigne na površje, pri čemer se dvignejo tudi vsa hranila, ki bi sicer ostala na morskem dnu. Ta pojav poznamo kot dvigovanje pridnene vode. Poleg tega je Atlantik odprt, globok ocean, katerega vode so v stalnem gibanju in ohranjajo naravni proces čiščenja.

VAŠE TELO SI GA ZASLUŽI

Naravni in trajnostni napitek za okrevanje brez sladkorja
Kupi refix


 

 

Naraven

Refix je narejen iz naravnih sestavin najboljše kakovosti. Refix vsebuje 20 % morske vode, izvirske vode, španski in limonin sok.

Trajnosten

Refix spoštuje okolje. Voda se  pridobiva iz zaščitenega območja.

Primernen za recikliranje

Refix je na voljo v steklenici, dostavimo pa ga v recikliranih kartonskih škatlah. Tudi naši zamaški so izdelani iz 100-% recikliranega aluminija.

Brez konzervansov

Refix ne vsebuje konzervansov in je primeren za uporabo do enega leta po stekleničenju.

Brez barvil

Refix ne vsebuje barvil. Edinstven videz pijače izhaja iz mineralov morske vode.

Brez sladkorja

Refix ne vsebuje sladkorja. Sladkan je s stevio.

Kaj vsebuje REFIX?

REFIX obnovi in napolni vaše telo na celični ravni. Obogaten z morskimi minerali, refix vsebuje popolne elemente za popolno rehidracijo vaših celic, tako da lahko vedno delate s 100% zmogljivostjo.
Poglej sestavine

Zakaj ga pijemo?

Ko je vaše telo izčrpano zaradi ekstremnih športnih aktivnosti ali po dolgem popoldnevu pod gorečim soncem. Če ste dehidrirani zaradi napada gastroenteritisa ali divje noči, lahko REFIX doseže popolno potrebno okrevanje vašega telesa.

Zakaj REFIX?