0

Vaše telo si to zasluži

Zakaj REFIX

REFIX obnovi in napolni vaše telo na celični ravni.
Obogaten z morskimi minerali, refix vsebuje popolne elemente za popolno rehidracijo vaših celic, tako da lahko vedno delate s 100% zmogljivostjo.

ZAKAJ REFIX

Za hitrejše okrevanje

Ko je vaše telo izčrpano zaradi ekstremnih športnih aktivnosti ali po dolgem popoldnevu pod gorečim soncem. Če ste dehidrirani zaradi napada gastroenteritisa ali divje noči, lahko REFIX doseže popolno potrebno okrevanje vašega telesa:

  • Pomaga pri hitrejšem okrevanju po fizičnem stresu
  • Pomaga vzdrževati ravnovesje pH v krvi
  • Pomaga nadzorovati neravnovesja elektrolitov
  • Pomaga ponovno uravnotežiti funkcije encimov
  • Pomaga spodbujati regeneracijo celic
  • Pomaga razstrupiti prebavni sistem
  • Pomaga izboljšati vid, hidrirati kožo, utrjevati imunski sistem, izboljšati prebavo in zmanjšati raven maščob
  • Zaradi visoke vsebnosti vitamina c ima antibakterijske in antivirusne lastnosti

REFIX obnovi in napolni vaše telo na celični ravni.
Obogaten z morskimi minerali, refix vsebuje popolne elemente za popolno rehidracijo vaših celic.

Tako lahko vedno delate s 100% zmogljivostjo.
 

Ko vadimo, se potimo, ko se potimo pa ne izgubljamo samo tekočin, temveč izgubljamo tudi mineralne soli, ki jih naša telesa potrebujejo za pravilno delovanje.

Te mineralne soli so znane tudi kot elektroliti.

Elektroliti

Elektroliti so v človeški fiziologiji odločilnega pomena.
 

Natrij / Na

Uravnava razporeditev in količino tekočine v telesu uravnava ravnovesje pH v krvi. Spodbuja kontraktilnost vseh vrst mišičnega tkiva.
 

Kalij / K

Uravnava razporeditev in količino tekočine v telesu. Spodbuja prenos živčnih impulzov. Nujno potreben za celične presnovne funkcije.

Klorid  / Cl-

Pomaga ustvarjati osmotski tlak telesnih tekočin. Pomaga vzdrževati ustrezen krvni tlak. Vključen v ravnovesje pH v krvi.

Magnezij / Mg2

Ključnega pomena za več kot 300 biokemičnih reakcij, ki jih povzročajo encimi. Nujno potreben pri ustvarjanju energije. Odločilnega pomena pri delovanju možganov in razpoloženju.
 

Kalcij / Ca

Nujno potreben v sestavi kosti. Uravnava krvni tlak. Ključnega pomena pri komunikaciji živčnih celic z mišičnimi celicami.
 

 

Lokalni proizvod z globalnim učinkom

Z REFIX-om, trajnostno izkoriščamo morske vire in dosegamo neposreden vpliv, ki izboljšuje kakovost življenja lokalnega prebivalstva in potrošnikov, povečuje dohodek aktivnega prebivalstva, spodbuja socialno in gospodarsko dinamiko v naših skupnostih in spodbuja družbeno zavest ter razvoj trga trajnostnih proizvodov.

Uživanje REFIX-a spodbuja zdravo, odgovorno in trajnostno porabo.
Kupi REFIX

Več kot napitek

REFIX je edini napitek za rekonstrukcijo brez sladkorja, konzervansov ali barvil. Hitro pomaga alkalizirati vaše telo, s čimer pomaga zmanjšati kislino v krvnem obtoku, ki se je morajo vaše telesne celice izogibati.
Spoznaj refix

Kaj vsebuje REFIX?

REFIX obnovi in napolni vaše telo na celični ravni. Obogaten z morskimi minerali, refix vsebuje popolne elemente za popolno rehidracijo vaših celic, tako da lahko vedno delate s 100% zmogljivostjo.
Poglej sestavine